Samarbeten

En del av vårt sätt att synas och höras är att ingå samarbeten med profiler som på något sätt har följare, eller på annat sätt aktivt når ut till människor. Ett exempel på detta kan vara att ingå samarbete med influensers på sociala media. ett sådant samarbete innebär oftast att vi och den andre aktören kommer överens om någon form av utbyte, tex en produkt mot att den uppvisas, granskas eller betygsätts på deras "kanal".

Vi riktar oss framför allt mot barnfamiljer, då majoriteten av vårt sortiment består av just barnprodukter.

är man intresserad av ett eventuellt samarbete så är det bara att höra av sig med en förfrågan via mejl eller på våra sociala media. beskriv gärna kort om dig själv, vilka dina följare är, om du har barn, hur många, deras ålder och kön. även om det är något specifikt bland våra produkter som du är intresserad av.

Vi får oftast in väldigt många förfrågningar och kan därmed inte ingå samarbete med alla. en mängd olika faktorer tas till hänsyn gällande samarbeten, allt från vem du är, hur gamla dina barn är, vilka produkter vi vill nyansera, hur många aktiva samarbeten vi har, till vilket land du bor i. har du tex ett barn som är tio år så är det inte passande om vi vill nyansera en bitleksak för spädbarn.

Det är även viktigt att tänka på att vid avtalat samarbete så förbinder du dig att fullfölja det som avtalats om oss emellan, även om inget skriftligt undertecknats. detta finns att läsa mer om i våra Integritetspolicy och även användarvillkor, längst ned i respektive dokument.