Poängsystem

Få poäng genom att vara lojal

Här på isibrush.com så får du poäng på alla dina köp som du gör. Detta betyder att för varje krona du spenderar så får du en poäng, och när du väl uppnår ett visst antal poäng så kan du lösa in dina intjänade poäng mot rabatt. Detta har vi av den enkla anledningen för att vi vill erbjuda dig som kund någon form av extra bonus när du återkommer till oss och att samlar dina köp hos oss. Genom att du kanske även passar på att köpa din och barnens tandkräm hos oss när du handlar annat, och då du kanske i normala fall köper det i annan butik, så samlar du på dig mer poäng och gör det mer lönsamt.

Hur tjänar jag poäng?

På startsidan finns en knapp som heter "belöningar" och där finns all information du behöver. men i det stora hela så är det inget komplicerat och det enda du behöver göra är att registrera dig, Vlket du ändå gör om du ska handla. Vill man därefter tjäna ännu mer poäng så finns det olika sätt att göra det på

Vilka sätt kan jag tjäna poäng på?

1. Genom att handla får du poäng för varje krona du spenderar.

2. Genom att registrera dig

3. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

4. Genom att bjuda in en vän som handlar hos oss med din personliga inbjudningslänk, där ni båda får belöning.

Nivåer

Under tiden du tjänar poäng så går du ett steg närmare en nivå. Du kan uppnå 3 olika nivåer, brons, silver och guld och varje nivå nås beroende på hur många poäng du samlat på dig. Varje nivå har olika fördelar och ju bättre nivå desto bättre fördelar får du. kan toll exempel vara att under en viss nivå så dubblas eller tripplas dina poäng.

Enkelt att komma igång och tjäna poäng

det är inte krångligt. Tryck bara på belöningsknappen och ange din e-post, så är du igång. prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du extra poäng.

Köper du en iSiBRUSH hos, en vattenflaska eller annat kul till ditt barn, ta en titt i badrummet om du behöver fylla på med något. Tandkräm, tvål, duschboll, tandtråd eller kanske tandborste till dig och din partner.