Om Oss

iSiBRUSH är en webbutik som valt att rikta in sig på den U-formade barntandborsten som också är en av de få produkter som vi distribuerar. Detta för att det är en produkt som vi själva gillar och även har ett bra användningsområde.

En produkt som är unik i sitt slag, annorlunda och som man helt enkelt får användning för.

Alla, eller åtminstone många föräldrar, vet hur kämpigt det kan vara att få tänderna borstade på sina barn. Många gånger är det ett tråkigt moment som varken barnen eller en själv ids med.

Vi kände att denna produkt var ett steg mot att göra tandborstningen både roligare och enklare, där barnen många gånger själv klarar av det med denna tandborste.

Vi har sedan starten utökat vårt sortiment men en hel del. Till en början fanns endast vår huvudprodukt iSiBRUSH, men idag hittar du en uppsjö av produkter med fokus på barn, men även lite smått och gott för vuxna.

Namnet iSiBRUSH må låta ”märkligt”, men uttalas och benämns precis som ”easy brush”, med andra ord så stavar vi det som man uttalar det.

 

Bakom iSiBRUSH står iSiGROUP som är ett svenskt registrerat företag som har sitt säte i Södertälje, där också alla produkter skickas ifrån. Under samma tak bedrivs även iSiPETT.com som är en webbutik som tillhandahåller produkter för hundar och katter.

iSiGROUP innehar F-Skatt och är registrerade för moms.