iSiPETT

iSiPETT är en del av iSiBRUSH
iSiBRUSH är en webbutik som framför allt tillhandahåller barnprodukter, men även lite smått för vuxna. Huvudprodukten är den u-formade barntandborsten som kallas just iSiBRUSH och är en barntandborste som skapats för att förenkla borstningen av barnens tänder, vilket inte alltid är det lättaste. iSiBRUSH behöver bara vickas fram och tillbaka och förenklar därmed processen avsevärd och något som även de allra minsta kan klara av på egen hand.
Till en början fanns det på webbplatsen isibrush.com även en del smått för hundar och katter, framför allt tandborstar och tandkräm som förenklar även processen för våra fyrfotade vänner.
Ett år senare valde vi att lansera isipett.com då vi kände att vi ville expandera inom kategorin hund och katt, men även då dessa tandborstar för hundar visat sig vara väldigt populära. Till det har det lagts till väldigt mycket mer spännande produkter för husdjuren, vilket därför passar sig så mycket bättre på en egen plattform.
Bakom dessa båda butiker står samma glada gäng som tillhandahåller samma glada service. Produkterna skickas från samma lager i Sverige och tillhandahåller därmed också samma leveranstider. Bakom dessa står svenskt registrerat bolag som har säte i Södertälje, som självklart också innehar F-skatt.
vill du veta mer så är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller någon kanal på sociala medier.